Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home1/lavander/public_html/wp/wp-content/plugins/simple-facebook-twitter-widget/simple-facebook-page-plugin.php on line 228
You are here
Home > Spalatorie Covoare > Colectare şi livrare gratuită

Colectarea și livrarea covoarelor spălate este gratuită pe toată raza municipiului București inclusiv zonele limitrofe ce aparțin administrativ de Ilfov. Există totuși o comandă minimă de 6 mp. Se onorează și comenzi mai mici de 6 mp cu plăcere, doar trebuie să achitaţi comanda minimă de 6 mp. Orice comandă o onorăm.

În cazul comenzilor din afara Municipiului București cu excepţia localităţilor Popești Leordeni, Chitila, Chiajna,  Bragadiru, Clinceni, Cornetu, Măgurele, Domneşti, Jilava, Roşu, comanda minimă este de 12 mp ori achitarea acestei comenzi.

Livrarea comenzilor se face în termen de 48 ore de la colectare, indiferent de anotimp, ori în ziua stabilită împreună.

Apelând nr. de telefon 0765.091.389 ori online completând FORMULARUL DE COMANDĂ puteţi plasa o comandă pentru colectarea articolelor ce urmează a fi procesate. Din momentul plasării comenzi, aceasta va fi ridicată de către un coleg al nostru. Termenul de livrare este de 48 ore de la colectare, indiferent de anotimp, ori în ziua stabilită împreună.